Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Groothandel in reinigingsartikelen

Groothandel in reinigingsartikelen, daar zijn er velen van. Tientallen, zo niet honderden. Maar wij als BioFriends staan al ruim 25 jaar bekend als een slimme leverancier en producent en niet alleen als reinigingsartikelen groothandel. Omdat we anders zijn dan de vele groothandels die zich bewegen in de schoonmaakwereld, handelend op basis van grote aantallen en de laagste prijzen. Wij zijn altijd op zoek geweest en blijven ook altijd op zoek naar innovaties in de schoonmaakwereld. Zodat u een groothandel heeft die eerst aan uw belangen denkt. En wij zien hierin voor onszelf meer dan voldoende kansen.

Verkopen we als groothandel in reinigingsartikelen werkelijk alles?

Nee, want innoveren betekent ook dat wij niet zonder meer alles aan u verkopen. Wij verkopen alleen datgene waarvan wij zelf volledig overtuigd zijn. En waarmee we zelf getest en langdurig gewerkt hebben. En pas wanneer we ervan overtuigd zijn dat het goed is voor uw schoonmaak business gaan we over tot het opnemen in ons assortiment. Zodat de reinigingsartikelen voor u als klant en voor ons als leverancier altijd een toegevoegde waarde krijgen of hebben. Voor uw bedrijf, voor uw -schoonmaak- medewerkers, voor uw bezoekers en al helemaal voor het milieu. En natuurlijk ook voor ons eigen werkplezier. Omdat innoveren staat voor wie we zijn.

Onze missie als groothandel reinigingsartikelen is er voor u

Dat betekent dus ook dat wij als groothandel reinigingsartikelen leveren die in soort en uitvoering redelijk beperkt zijn. Simpel en slim. Dus niet oneindig veel productjes, waarmee uw kasten steeds verder uit gaan puilen en waarmee de schoonmakers kans hebben dat ze iets fout gebruiken. Daar mag u ons altijd op blijven aanspreken en daar zullen we blijvend naar streven. Uiteindelijk zijn er al genoeg gewone groothandelaren.. Kijk maar eens op onze webwinkel voor ons simpele, slimme schoonmaakpakket.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo