Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Groothandel onderhoudsproducten

Biofriends heeft zich in de afgelopen 25 jaar steeds verder ontwikkeld. Van productleverancier naar ontwikkelaar van complete clean concepten. In die tijd hebben we ons ook steeds meer ontwikkeld tot een werkelijk alternatieve groothandel in onderhoudsproducten. Waar anderen als onderhoudsproducten groothandel zich voornamelijk richten op de afname van grote aantallen en daaraan gekoppelde lage stuks prijzen, zijn wij altijd op zoek geweest en blijven wij altijd op zoek naar innovaties. Omdat die veel grotere meerwaarde bieden dan alleen de laagste prijs. Dat betekent dat wij naast en voor u vooral een ‘’slimme’’ onderhoudsproducten groothandel zijn.

Verkopen we dan alle merken als groothandel onderhoudsproducten ?

Nee, want onze missie zoals hierboven omschreven betekent ook dat wij niet zonder meer zomaar van alles en nog wat aan iedereen die het maar wil hebben, verkopen. Wij verkopen alleen datgene waarvan wij zelf volledig overtuigd zijn qua meerwaarde en overtuigd dat het voor uw business ook goed is. Het moet voor u als onze klant altijd een toegevoegde waarde hebben. Voor u, uw schoonmaakmedewerkers, en ook voor uw bezoekers en zeker ook voor ons aller milieu.

Missie BioFriends: een werkelijk innovatieve onderhoudsproducten groothandel

En we doen het al jaren op die manier, ook voor ons eigen werkplezier. Omdat innoveren staat voor wie we zijn. Een groothandel onderhoudsproducten die grossiert in slimme onderhoudsconcepten. Daarvoor zoeken en scannen we alle innovaties en ontwikkelingen voor u. Zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en verbeteropties. Daar mag u ons altijd op aanspreken en daar blijven we altijd naar streven. Bent u geïnteresseerd wat wij als groothandel in onderhoudsproducten ook voor u kunnen betekenen en wat dit u op lange termijn kan opleveren, bel ons gerust voor een afspraak of gesprek. Ons klantenservice team zit voor u klaar.
Telefoon: 0341253116

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo