Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Groothandel reinigingsmiddelen

BioFriends produceert al ruim 25 jaar haar eigen reinigingsmiddelen. We zijn dus niet alleen een reinigingsmiddelen groothandel, maar produceren ook zelf. Omdat wij vaak een andere invalshoek kiezen dan de gevestigde merken, hebben we ook andere en onverwacht grote voordelen voor u, als u kiest voor ons als reinigingsmiddelen groothandel. U kiest dan namelijk tegelijk voor een groothandel die op uw wensen in kan spelen door eigen productiecapaciteit én voor een leverancier die voor u zoekt naar meerwaarde. Altijd op basis van innovatie en op basis van kostenreductie voor u als klant.

Groothandel reinigingsmiddelen professioneel

Wij zijn daar altijd naar op zoek geweest en wij blijven dit doen; juist de innovaties in de schoonmaakwereld maken ons werk tot een uitdaging. Zodat we als schoonmaakgroothandel in reinigingsmiddelen professioneel als eerste doel hebben en zorgen, dat we aan uw belangen denken. En ook aan die van onze wereld. Want heel veel dingen kunnen beter en anders. En aangezien de gemiddelde groothandel reinigingsmiddelen dit niet als hun core business zien, kunnen wij ons onderscheiden door juist wel zaken als minder chemieverbruik en hoogconcentraten juist toepassen te bevorderen en te initiëren. Want dat gebeurt zelden. Dus zijn wij in staat om met andere rekenmethodes u flink wat geld te besparen. Eenvoud is nog altijd het kenmerk van het ware. Daarom doen wij dit voor u. Omdat het goed voelt.

Reinigingsmiddelen groothandel

We werken professioneel, betrokken en innovatief. Door eigen productiecapaciteit zijn we flexibel en snel in staat om op uw wensen in te spelen. Dat maakt ons als groothandel reinigingsmiddelen professioneel en duurzaam. Denken buiten kaders waar het mag, moet en kan. Om u de beste oplossingen aan te dragen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo