Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Groothandel reinigingsproducten

De voorbijgaande ruim 25 jaar zijn we uitgegroeid tot en hebben we ons steeds verder ontwikkeld als de alternatieve reinigingsproducten groothandel. Gespecialiseerd in bijzondere reinigingsproducten, producten die bijzonder goed afbreekbaar zijn in het milieu of oppervlaktewater. Want onze naam zegt het eigenlijk al: BioFriends. En adel verplicht.

Alternatieve reinigingsproducten groothandel

Want dat zijn we. Niet alternatief als in die zin van alles moet anders. Maar een alternatief voor veel andere groothandelsbedrijven die zich bewegen in de schoonmaakwereld, alleen maar handelend in grote aantallen, gebaseerd op de meest lage prijzen. BioFriends is altijd op zoek geweest en blijft altijd op zoek naar innovaties in de schoonmaakwereld. Zodat u een reinigingsproducten groothandel heeft en houdt die altijd eerst aan onze gezamenlijke belangen denkt. En doordat een gemiddelde groothandel in reinigingsproducten vaak alleen maar denkt als een echte groothandel, zien wij voor onszelf voldoende kansen om anders te zijn op dit vlak.

Groothandel in reinigingsproducten, maar dan wel anders

Dus dat betekent dat wij u niet zonder meer ook zomaar van alles verkopen. Overal waar een vraag is naar een specifieke oplossing verdiepen wij ons eerst in de basis van waaruit die vraag is opgekomen. Want wij verkopen namelijk alleen datgene waarvan wij zelf volledig overtuigd zijn en wij ervan overtuigd zijn dat het goed is voor uw business. Zodat het voor u als klant en voor ons altijd een toegevoegde waarde zal hebben. Voor uw schoonmaakmedewerkers, voor uw bezoekers en voor het milieu. En ook voor ons eigen werkplezier. Omdat innoveren staat voor wie we zijn. Een groothandel in reinigingsproducten die grossiert in slimme oplossingen. Zodat u altijd een passende oplossing krijgt en wij u als vanzelfsprekend de best mogelijke schoonmaakoplossingen adviseren. Wilt u meer horen, belt u ons gerust.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo