Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Groothandel schoonmaakartikelen

Elke schoonmaakartikelen groothandel zal zich voor laten staan op haar eigen en unieke eigenschappen. Maar hoeveel van die bedrijven kunnen zich werkelijk voor laten staan op eigen productiecapaciteit en maatwerk voor al haar afzonderlijke afnemers? Onze manier van werken mag uniek genoemd worden. Wij zijn niet alleen een betrouwbare groothandel in schoonmaakartikelen, maar kunnen ook op maat voor u schoonmaakartikelen produceren en deze zodoende precies afstemmen op uw wensen en eisen. De innovatie die wij hiermee tonen is uniek voor de Nederlandse schoonmaakmarkt.

Maatwerk en kleinschalig of grootschalig als het kan

Kleinschalig als het moet, grootschalig als het kan, maar altijd op basis van een meerwaarde voor uw onderneming. Voor de eindgebruikers en voor de duurzaamheid en voor onze doelstellingen. Iedere groothandel in schoonmaakartikelen kan materialen leveren die bij iedereen, overal en altijd op voorraad liggen; wij zijn echter een schoonmaakartikelen groothandel die een grote stap verder gaat: wij leveren niet alleen; wij ontwikkelen ook materialen voor u. En dat betekent dat we eerst met u willen zitten en nadenken over uw huidige bedrijfsprocessen. We stellen u vragen en kijken samen naar de beste antwoorden. Zo krijgt u inzicht in onze kennis van schoonmaak en krijgen wij inzicht in de kennis en kunde van uw onderneming. Daarna kijken we waar processen verbeterd kunnen worden. En dat zijn er vaak heel veel.

Wij gaan als groothandel schoonmaakartikelen altijd voor het beste eindresultaat.

Wij leveren schoonmaaksystemen uit Finland en wij hebben daarmee al voor diverse partners een beter verdienmodel opgeleverd. Dagelijkse schoonmaak kan vaak nog veel slimmer, gemakkelijker en vriendelijker voor mens en milieu. Wij beschikken als schoonmaakartikelen groothandel over de kennis om dat samen met u ook voor uw bedrijf te realiseren. Zodat u en uw medewerkers gezond oud kunnen worden. En onze kinderen ook. Omdat uiteindelijk alleen het werkelijke eindresultaat telt, want uw meerwaarde is ons bestaansrecht. Voor meer informatie, bel ons.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo