Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Leverancier schoonmaakartikelen

Als innoverende schoonmaakartikelen leverancier hebben we ons inmiddels al ruim 20 jaar staande weten te houden in een altijd bijzonder turbulente schoonmaakmarkt. De voorbije 20 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een innovatieve leverancier die meerwaarde zoekt en biedt in de opstart en support van slimme schoonmaakprocessen. We willen niet zijn en we willen niet werken zoals veel andere schoonmaakleveranciers zich doorgaans in deze branche bewegen: handelend in grote aantallen en op basis van de meest lage verkoopprijzen. Want achteraf blijkt goedkoop heel vaak duurkoop en geeft de laagste aanschafprijs de minste meerwaarde voor uw schoonmaak(team). Wij zijn daarom altijd op zoek geweest en blijven altijd voor u op zoek naar toegevoegde waarde en naar daarmee de zinvolle en slimme innovaties die er ontstaan in de schoonmaakwereld.

Onze bedrijfsmissie

We willen voor u en uw medewerkers het dagelijks en periodiek schoonmaak- en onderhoudswerk gemakkelijker, efficiƫnter, ergonomischer en vriendelijker voor u en vriendelijker voor het milieu laten verlopen. De vereiste fysieke inspanningen terugbrengen naar een zo laag mogelijk niveau en de wereld een beetje beter te maken.

Waarin onderscheiden wij ons als leverancier schoonmaakartikelen ?

We denken actief en pro- actief met u mee, daar waar en wanneer dit ook maar kan en mag. Wij staan naast u als partner in schoonmaak en onderhoud. Samen met u denken we in slimme oplossingen. En ook na de implementatie blijven we met u meedenken. En dat betekent dus ook dat wij niet zonder meer zomaar van alles aan u verkopen. Het moet voor u als gebruiker en klant altijd een toegevoegde waarde hebben. Voor u, maar ook voor uw (schoonmaak) medewerkers, voor uw bezoekers en zeker ook voor het milieu. En voor onszelf, gewoon, voor ons eigen werkplezier. Omdat innoveren staat voor wie we zijn. We willen als leverancier schoonmaakartikelen aanbieden die voor u een onderdeel zijn van slimme schoonmaakoplossingen! Daar mag u ons altijd op aanspreken en daar blijven we altijd naar streven. Want van gewone leveranciers in alle mogelijke en onmogelijke schoonmaakartikelen zijn er al meer dan genoeg. En, bent u nieuwsgierig geraakt naar aanleiding van bovenstaande? Wij helpen u graag verder! info@biofriends.nl

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo