Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Materiaalwagen schoonmaak

De ontwikkeling van de schoonmaak materiaalwagen

In de reguliere avondschoonmaak is langzaam maar zeker het besef gegroeid dat een medewerker die aangenomen is voor schoonmaakwerk, veel meer kan doen dan alleen maar dat bureau of die kast afstoffen. Dit inzicht heeft er toe geleid dat de schoonmaker langzaamaan steeds meer randzaken op facilitair gebied is gaan invullen en waardoor de materiaalwagen schoonmaak niet meer afdoende was. Deze diende simpelweg steeds meer functionaliteiten te krijgen waarmee facilitaire diensten adequaat afgewikkeld konden worden. Facilitaire zaken, zoals dispensers vullen, planten watergeven, koffiemachines en vending apparatuur bijvullen worden steeds vaker gedaan vanuit eenzelfde materiaalwagen. Deze uitbreiding van takenpakket dient vertaald te worden naar de eisen, samenstelling en doelstelling van nieuw ontwikkelde materiaalwagens. De oorspronkelijke schoonmaak materiaalwagen wordt zo meer en meer een allround intern facility transportvoertuig.

De materiaalwagen schoonmaakevolutie in reverse?

En in plaats van de materiaalwagens steeds groter en groter te maken, waardoor lastiger hanteerbaar voor de medewerkers en daarmee de groeiende noodzaak tot steeds groter benodigde opslagruimtes, kiezen wij als BioFriends juist voor andere opties om de dagelijkse schoonmaaktaken met steeds minder volumineuze schoonmaaksystemen in te richten. Door hier anders en slimmer naar te kijken en deze veranderende eisen af te stemmen op elke individuele taak ontstaat op de schoonmaak materiaalwagen niet alleen meer ruimte voor facilitaire zaken, maar wordt de schoonmaakmedewerker ook fysiek minder zwaar belast.

Van materiaalwagen schoonmaak naar allround facility trolley

Zo kan door enorme vermindering van bijvoorbeeld microvezelvolume de zo ontstane facility trolley veel breder ingezet worden dan alleen voor schoonmaaktaken; men kan deze desgewenst zelfs tot rijdende advertentiezuil promoveren en zo meerwaarde genereren voor bezoekers of opdrachtgevers. Terwijl daarnaast toch gewoon alle benodigde materialen efficiƫnt en zorgvuldig vervoerd kunnen worden. Voor alle mogelijkheden belt u het beste met onze klantenservice: 0341 253 116.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo