Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Milieuvriendelijk schoonmaken

Toen wij ruim 25 jaar geleden begonnen met de verkoop van slechts enkele, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen hadden we al gekozen voor de bijpassende naam: BioFriends. Wij zochten, ontwikkelden en ontwierpen schoonmaakmiddelen die letterlijk binnen 30 dagen weer afgebroken waren, terug naar de natuurlijke staat. Daarnaast zochten we vanaf dag 1 naar slimmere oplossingen dan die de markt op dat moment kon bieden. Zo ontwikkelden wij een bijzonder effectief schoonmaakmiddel voor de toiletpot/ het urinoir dat tot op de dag van vandaag uniek is in toepassing en in prijs - kwaliteitverhouding. De klanten die wij toen nog moesten overtuigen dat milieuvriendelijk schoonmaken noodzakelijk was, zijn nu vaak nog steeds trouw klant. Dat we uiteindelijk complete milieuvriendelijke schoonmaaksystemen hebben ontwikkeld, met als start slechts enkele eenvoudige schoonmaakmiddelen, werd daardoor binnen een aantal jaren wel onze nieuwe werkelijkheid.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen via eenduidige kleurcode

Klanten hadden behoefte aan een eenvoudig, eenduidig kleurensysteem voor hun dagelijkse schoonmaak. Vanaf het begin hanteren we op onze producten daarom een duidelijke kleurcodering: rood staat voor sanitair; groen staat voor glas en spiegels; blauw staat voor interieur en keuken. Uiteraard zijn daar in de loop van de tijd zaken en kleuren aan toegevoegd. Maar altijd zijn we blijven zoeken naar slimme oplossingen om milieuvriendelijk schoonmaken ook simpelweg beter te laten zijn. Het draaide bij ons ook toen al om maatwerk in schoonmaak.

Milieuvriendelijke schoonmaaksystemen ? Dan ook correct doseren!

In onze optiek was milieuvriendelijk toen ook al niet alleen maar het zoeken en vinden van de minst milieubelastende middelen, maar ook er voor zorgen dat deze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen op de juiste manier gedoseerd werden. Want uiteindelijk is een juiste dosering bij elk schoonmaakmiddel van groot belang voor de afbreekbaarheid in het milieu en het oppervlaktewater. Iets dat nog wel eens te gemakkelijk vergeten wordt. Waardoor fout- gedoseerde schoonmaakmiddelen het hele idee van een milieuvriendelijk schoonmaaksysteem letterlijk weer om zeep helpen. Meer weten hierover? Belt u ons. Wij adviseren u graag.
Telefoon: 0341253116

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo