Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Professioneel schoonmaakmateriaal

Alle jaren van ons bestaan, inmiddels is dat al ruim 2 decennia, hebben we steeds gezocht naar uw en onze toegevoegde waarde. Als leverancier die zich wil toeleggen op innovatie en motivatie kan het niet anders. En uiteraard zoeken we altijd naar professioneel schoonmaakmateriaal. En het moet slim en innovatief zijn en verbeteringen opleveren. Voor iedere betrokkene. Deze toegevoegde waardes waren en zijn altijd gerelateerd aan de meerwaarde die wij voor uw onderneming kunnen betekenen. Dat betekent dat we naar de slimste schoonmaakmaterialen zoeken en deze uitleveren met duidelijke instructies en gebruiksadvies. Waardoor ons slimme schoonmaakmateriaal professioneel ingezet wordt en maximaal rendement oplevert. Omdat we altijd aan uw lange termijn belangen denken. Wij willen niet alleen werken om geld te verdienen, maar willen ook waardering verdienen door u slim te laten werken. En door innovatief te zijn, zien wij voor onszelf voldoende kansen om anders te zijn op dit vlak.

Schoonmaakmateriaal professioneel introduceren

Dat we altijd eerst met u meedenken, wanneer dat maar kan en mag, dat is voor ons een drijfveer. En daarna implementeren en instrueren we het schoonmaakmateriaal professioneel. Opdat op die manier het rendement op uw investeringen maximaal kan worden. Dat betekent ook dat wij niet zonder meer alles verkopen. Wij verkopen alleen datgene waarvan wij zelf volledig overtuigd zijn. In zowel kwaliteit, als in slimme toepassingen.

Toegevoegde waarde als bedrijfsmissie van BioFriends

We willen eerst overtuigd zijn dat wat wij doen goed is voor uw business. Omdat het voor u als klant altijd een toegevoegde waarde moet hebben. Voor uzelf, maar ook voor uw schoonmaakmedewerkers, uw bezoekers en voor ons aller milieu. En natuurlijk doen we dit ook voor onze eigen boterham en ons dagelijks werkplezier. Omdat innoveren in de schoonmaak staat voor wie we zijn. Een betrouwbare leverancier van slim professioneel schoonmaakmateriaal en bedenkers en ontwikkelaars van schone en superslimme schoonmaakoplossingen! Daar mag u ons op aanspreken en daar zullen we altijd voor staan. Voor een vrijblijvend gesprek, belt u ons op 0341 253116.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo