Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Professioneel vaatwasmiddel

Al snel nadat wij begonnen met het uitleveren en uitleggen van onze normale dagelijkse schoonmaaksystemen en schoonmaakmiddelen en -materialen, kregen we ook steeds vaker de vraag naar professioneel vaatwasmiddel. Maar professionele vaatwasmiddelen vragen in de basis een andere benadering dan schoonmaaksystemen voor dagelijks schoonmaakwerk. Echter, de regelgeving en eisen die aan doseerinstallaties en vaatwasmiddelen gesteld worden zijn een vast gegeven en worden daarnaast ook regelmatig aangescherpt. Daarom hebben we ook daar gezocht naar een innovatief en professioneel vaatwasmiddel, dat voldoet aan onze missie van minst milieubelastend en toch zijnde van topkwaliteit.

Professioneel vaatwasmiddel

Eerste vereiste is dat de vaat ook werkelijk schoon uit de vaatwasser komt. Ook op de lange termijn. Na drie maanden aaneengesloten gebruik mag er bijvoorbeeld geen koffieaanslag in uw serviesgoed ontstaan. Door te zoeken naar een alternatief vaatwassysteem, anders dan die op dat moment beschikbaar waren voor de markt, hebben we op dit vlak een unieke samenwerking tot stand weten te brengen tussen een professioneel vaatwasmiddel doseersysteem en onze chemie. Belangrijk bij professionele vaatwasmiddelen is n.l. een supercorrecte dosering. Juist daar wringt vaak de schoen. Wij wisten de dosering van onze middelen te verlagen tot slechts enkele grammen per wasbeurt. Met behoud van kwaliteit.

Lage kostprijs door vaatwasmiddel professioneel maar ook innovatief te maken

Hierdoor ontstonden twee voordelen: de kostprijs per wasbeurt werd zeer laag, lager dan die van iedere concurrent en tevens werd de vaatwasverpakking compleet inwendig gereinigd voordat deze in de afvalverwerking terecht kwam. Uiteindelijk blijkt dat een vaatwasmiddel professioneel installeren meer is dan alleen maar een doseerpomp plaatsen en deze zoveel mogelijk laten draaien. Pas als alle zaken zoals watertemperatuur, naglansdosering, waswater, instroom en zeepdosering optimaal afgestemd zijn op elkaar, is er sprake van een effici├źnt en professioneel vaatwasmiddel systeem. Bent u ge├»nteresseerd om te besparen op uw vaatwaskosten, bel ons gerust voor een vrijblijvende kosten- en resultatenanalyse.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo