Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Professionele reinigingsmiddelen

BioFriends bestaat en ontwikkelt al ruim 2,5 decennia haar eigen reinigingsmiddelen- en materialen. Zo zijn we gegroeid naar een serieuze en alternatieve leverancier in professionele reinigingsmiddelen. Wij blijven dagelijks op zoek naar innovaties in de schoonmaakwereld. Zodat u een leverancier heeft die altijd eerst aan uw belangen denkt en eventueel daarna de reinigingsmiddelen professioneel introduceert en uitlegt aan de medewerkers. Ook vindt u sinds een tijdje alle uitleg via de reinigingsmiddelen professionele online pagina: www.biofriends.nl/webwinkel.

Reinigingsmiddelen professioneel introduceren

Doordat een gemiddelde leverancier vaak alleen maar denkt als iedere andere groothandel, zien wij voor onszelf voldoende kansen om anders te zijn en werkelijk meerwaarde voor uw bedrijf te leveren. Dat betekent dat wij in eerste instantie een leverancier zijn in slimme, innovatieve en professionele reinigingsmiddelen. Dus waar mogelijk met u meedenken, waar en wanneer dat maar kan en mag, professioneel en betrokken. Echter dat betekent ook dat wij niet zonder meer alles verkopen. Wij verkopen namelijk alleen datgene waarvan wij zelf volledig overtuigd zijn. In zowel kwaliteit als in slimme toepassingen voor gebruikers. En waar we er van overtuigd zijn dat het ook goed is voor uw business zullen we dat melden. Omdat het voor u als klant en voor onszelf altijd een toegevoegde waarde moet hebben. Voor u, maar ook voor uw schoonmaakmedewerkers, voor uw bezoekers en voor het milieu. En natuurlijk doen we dit ook voor ons eigen werkplezier. Omdat innoveren staat voor wie we zijn. Een betrouwbare leverancier in professionele reinigingsmiddelen en in slimme schoonmaak!

Kennis vinden via reinigingsmiddelen professionele online info?

U kunt altijd telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen, maar ook professionele reinigingsmiddelen online op onze website zoeken. En komen we er samen niet uit, dan bezoeken we u en komen we de situatie ter plaatse bij u beoordelen, voordat we advies uitbrengen. Wanneer u dat wenst doen we eerst samen een proef of test, zodat de resultaten bekend zijn voordat u iets gaat aanschaffen. Daar mag u ons altijd op aanspreken: eerlijk en betrokken advies.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo