Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Professionele schoonmaakmiddelen

In de voorbije ruim 20 jaar tijd hebben we ons steeds verder ontwikkeld tot een producent van innovatieve en professionele schoonmaakmiddelen. Daarbij altijd als eerste het belang van u als schoonmaakdienstverlener vooropstellend. Dat is namelijk ons bestaansrecht. Het juiste gebruik en toepassing van slimme schoonmaakmiddelen professioneel introduceren, implementeren en consolideren. Dat betekent dat de schoonmaakmiddelen die wij verkopen een gegarandeerde meerwaarde hebben voor uw organisatie. Want anders zouden we ze u niet adviseren.

Schoonmaakmiddelen professioneel toepassen

Een en ander impliceert dat wij als producent onze schoonmaakmiddelen professioneel benaderen in toepassing, advies en demonstraties met slimme oplossingen. Dat betekent ook dat u bij ons geen schoonmaakmiddelen vindt van alle grote wereldmerken. Omdat wij geloven in onze eigen Biofriend ultra- hoogconcentraten. Die bewijzen zich al jarenlang in allerlei verschillende toepassingen. Wij verkopen deze concentraten, omdat we volledig overtuigd zijn van de kwaliteit, de slimme toepassingen, de lage kostprijs en de lage transportkosten die ze met zich meebrengen.

Meerwaarde voor u als gebruiker

Voor uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw schoonmaakmedewerkers, uw bezoekers en zeker ook voor het milieu hebben onze producten een toegevoegde waarde. Door hun hoge concentratie werken uw medewerkers met ongevaarlijke reinigingsmiddelen op de schoonmaaktaken. Door de juiste verdunning toe te passen, realiseren we de lage kostprijs per liter kant & klaar product. Een berekeningsformulier vindt u online bij onze productomschrijvingen. En natuurlijk doen we dit ook omdat we er gewoon plezier in hebben. Eigenheid, dat typeert ons. Want innoveren staat voor wie we zijn. Een betrouwbare leverancier van unieke professionele schoonmaakmiddelen zijn en denken in slimme schoonmaakoplossingen. Daar mag u ons altijd op aanspreken en daar zullen we altijd naar blijven streven.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo