Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Professionele schoonmaakproducten

We zijn al sinds ruim 25 jaar elke dag op zoek naar innovaties in de schoonmaakbranche. Omdat innovaties gekoppeld worden aan verbeteringen voor degenen die dagelijks te maken hebben met professionele schoonmaakproducten. En met hen die schoonmaakproducten professioneel kopen. Wij zoeken altijd naar vernieuwing; al 25 jaar! In die tijd hebben we ons ontwikkeld tot een serieus alternatieve leverancier die schoonmaakproducten professioneel benadert. En niet zoals zoveel leveranciers zich momenteel bewegen in de schoonmaakwereld: handelend op basis van enorme aantallen en de laagste prijzen. Wij wisten vanaf het begin af aan met ons bedrijf een meerwaarde te bouwen als leverancier en producent van professionele schoonmaakproducten.

Hoe onderscheid BioFriends zich van de markt?

Doordat we zelf produceren zijn we flexibel, snel als het moet en kunnen we u maximale maatwerkoplossingen en kwaliteit bieden, waarbij we altijd eerst aan uw belangen en de lange termijn denken; dat is de reden van ons bestaan en ons succes. Waar een gemiddelde leverancier vaak alleen maar denkt als echte groothandel, zien wij voor u en voor onszelf voldoende kansen om anders te zijn op dit vlak. Schoonmaakproducten professioneel produceren en samen met u innoveren!

Wij helpen u schoonmaakproducten professioneel kopen

Dat betekent dat wij als producent alles met betrekking tot schoonmaakproducten en de schoonmaak professioneel benaderen in toepassingen en in slimme oplossingen. Meedenkend met uw organisatie, waar en wanneer dat maar kan en mag, professioneel en betrokken. Omdat innoveren staat voor wie we zijn. Een betrouwbare producent en leverancier zijn van professionele schoonmaakproducten en denken in slimme schoonmaakoplossingen! Daar mag u ons altijd op aanspreken en daar blijven we naar streven. Wij zorgen er voor dat uw inkopers hun schoonmaakproducten professioneel kopen! Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Professionele schrobmachine, Professionele schrobmachines, Schrobmachine professioneel

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo