Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Professionele schrobmachine

Een professionele schrobmachine is een onmisbaar attribuut voor het schoonhouden van diverse soorten harde vloeren. Belangrijk bij het machinaal reinigen van vloeren zijn een aantal technische en persoonlijke randvoorwaarden.

Ten eerste is het belangrijk dat de persoon de schrobmachine professioneel bedient en dus weet hoe de machine optimaal resultaat levert. Daarom leggen we de machines altijd eerst goed uit aan de gebruikers. Dat betekent dat een schrobmachine aan elke gebruiker uitgelegd dient te worden voor het eerste gebruik. Zo is het belangrijk om de gebruiker ervan te overtuigen dat zijn loopsnelheid direct invloed heeft op het eindresultaat. Ook al gebruikt men de meest professionele schrobmachines; als er te snel mee gelopen wordt, zal elke schrobmachine een ongewenst resultaat opleveren en daarmee niet voldoen aan de verwachtingen.

Optimaal rendement bij schrobmachine professioneel inzetten

Een zeker zo belangrijk aandachtspunt is de vraag omtrent de toepassing van gekleurde vloerpads of borstels onder de professionele schrobmachine. Als de gebruiker van de schrobmachine een serieus, betrokken werkhouding tentoonspreidt en een goede discipline toont, zal de machine meer efficiëntie bieden. Door het uitsluiten van chemie en het toepassen van speciale vloerpads zullen vloeren tegen zeer geringe kosten gereinigd kunnen worden. Deze gekleurde, diamant vloerpads laten vloeren weer glanzen zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Want met deze speciale vloerpad gebruikt men namelijk in het geheel geen reiniger meer.

Wanneer werkt een professionele schrobmachine optimaal?

Een volgende belangrijk en cruciaal belangrijk punt voor het correcte gebruik en een tevreden eindresultaat bij een schrobmachine professioneel inzetten is dat men vooraf aan het schrobben de vloer goed stofvrij dient te maken. Elk losliggend vuildeeltje geeft namelijk het risico dat het blijft plakken aan de zuigmond. Deze zal hierdoor sneller strepen achterlaten en daarmee het eindresultaat negatief beïnvloeden. Als men de vloer grondig stofvrij maakt, voorafgaand aan de schrobbeurt, zal dit een streepvrije en bijzonder schone vloerindruk opleveren.

Voor meer informatie omtrent de diverse varianten, afhankelijk van vierkante meters en mate van vervuiling, neemt u contact met ons op.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo