Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Professionele stofzuiger

Een onderdeel van het schoonhouden van tapijtvloeren is het dagelijks stofzuigen. Het dagelijks plaatselijk stofzuigen van vloerbedekking is iets dat men tippend zuigen noemt. Dat betekent dat alleen de vervuiling die men ter plaatse ziet direct wordt weggenomen. Door dit te doen met een professionele stofzuiger verkrijgt men diverse voordelen. Een professionele bedrijfsstofzuiger is gemaakt om robuust en langdurig werk te leveren en tegelijk zo min mogelijk geluids- en rolweerstand overlast te veroorzaken. Het geluidsniveau noemt men het zogenaamde fluisterniveau. Een professionele stofzuiger kenmerkt zich ten eerste door een zeer laag geluidsniveau.

Stofzuigers professioneel gebruiken

Een professionele stofzuiger inzetten is in de praktijk het meest rendabel met een vrijwel storingsvrij werkende machine. De meest voorkomende storing bij elke professionele stofzuiger is kabelbreuk. Vaak zit deze breuk vrij dicht op de machine, omdat daar de kabel het meeste de zijdelingse trekkrachten opvangt. Dit breken van de kabel kan soms al na enkele maanden optreden en is sterk afhankelijk van het gebruik en de toepassing. Daarom is een professionele bedrijfsstofzuiger altijd voorzien van en snel en makkelijk afneembaar netsnoer.

Bedrijfszekerheid van professionele stofzuigers

Zorg daarom dat in de werkkast altijd een nieuw reservesnoer hangt zodat in geval van kabelbreuk de medewerker de storing snel en eenvoudig zelf kan verhelpen. Dat bespaart u hoge verzendkosten en daarmee ook vaak onnodig langdurig stilstaan van de stofzuiger. Professionele stofzuigers kunnen daar waar nodig voorzien worden van een optioneel Hepa filter. Een Hepa filter zorgt er voor dat de uitblaaslucht nog eens extra gezuiverd wordt voordat deze de stofzuiger verlaat. Stofzuigers professioneel aanschaffen betekent dus o.a. ook heel goed kijken naar arbeidvoorwaarden v.w.b. gezondheid. Gezien recente berichtgeving in de media, omtrent longziekten en schoonmaak, niet onbelangrijk! Overigens adviseren we om harde vloeren nooit te stofzuigen, maar om deze stofvrij te maken met een Reflex wisdoek of ultramicrovezel mopdoek. Dat gaat veel sneller, beter, lichter en gemakkelijker. Voor meer informatie en bestelling zie de website.

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo