Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Professionele vloerreiniger

Dit is een onderwerp waar bijna alle professionele vloerreinigers wel een eigen en unieke eigen visie op hebben: de professionele vloerreiniging. Omdat een professionele vloerreiniger vaak in schrobmachines gebruikt wordt heeft dit middel vaak een aantal zeer specifieke eigenschappen nodig voor een probleemloze machinale toepassing. Zo mag de professionele vloerreiniger absoluut niet schuimen. Want als het middel teveel zou schuimen ontstaat in de vuilwatertank het probleem van schuimvorming. Daardoor kan de schrobmachine minder water opnemen dan bedoeld was en zal de tank sneller geleegd moeten worden. Dit gaat ten koste van de productietijd. Ook kan het de zuigmotor onherstelbaar beschadigen.

Professionele vloerreiniging is reinigen zonder strepen

Daarnaast mogen professionele vloerreinigers geen hoog zeepgehalte hebben, omdat ze daardoor risico geven op residu achterlaten op de gereinigde vloer. Omdat dit residu na een korte periode van opslag of in verdunde vorm met water, al na enkele weken gaat bezinken in de leidingen van de schrobmachines. Dit bezinksel geeft dan na verloop van tijd weer een verhoogde kans op verstoppingen in het binnenste van schrobmachines en blokkeert daardoor de watertoevoer naar de schrobborstel. Zodra deze toevoer verstopt is door een niet- professionele vloerreiniger, is het -dure- bezoek van een monteur nodig. De tijd die voorafgaat aan de verstopping zal de schrobmachine langzaamaan steeds meer vuile strepen achterlaten, omdat er simpelweg niet voldoende water, verdund met correcte hoeveelheid vloerreiniger, op de vloer terecht komt. Hierdoor zal het vuil op de vloer aanwezig niet goed los geschrobd worden, kan de dweilrubber dit vuil niet goed opzuigen en blijft een plakkende vuil laag achter.

Garantie op glimmende vloeren?

Pas als alle bovenstaande randvoorwaarden op elkaar afgestemd zijn, zijn schoonmakers ook werkelijk professionele vloerreinigers. Wenst u meer informatie, neemt u contact met ons op. Vloeren bepalen uw uitstraling!

Contact

Ik wil een
15 minuten
Sweet CMSdemo