Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Schoonmaakartikelen school

School schoonmaakartikelen inkopen en gebruiken gebeurt op allerlei manieren. Zo zijn er scholen die de schoonmaakartikelen door ouders laten verzorgen en die dezelfde ouders ook de school schoon laten maken. Vaak hebben dit soort vrijwilligersteams een enorm hoog kwaliteitsniveau en zijn ze uitermate betrokken bij het reilen en zeilen van hun school. Maar het nadeel is dat de keuze voor scholen schoonmaakartikelen hierbij vaak erg persoonsgebonden is. Wat dan kan betekenen dat de scholen schoonmaakartikelen dusdanig uitgebreid worden, dat ze soms bijna niet in de werkkast passen en er gewerkt wordt met -vaak- huishoudelijke schoonmaakartikelen en geen speciale, professionele schoonmaakartikelen.

Basispakket Schoonmaakartikelen scholen

Het is daarom, gezien de voordelen van professionele schoonmaakmiddelen, beter om voor de scholen te streven naar een zogenaamd basispakket scholen schoonmaakartikelen. Deze basispakketten bestaan uit slechts enkele hoog geconcentreerde middelen, slimme materialen die allemaal een duidelijke kleurcodering hebben en door ons vergezeld worden van een eenvoudige toepassing met instructie of uitleg. Hiermee kan een school voorkomen dat de kostenpost school schoonmaakartikelen de pan uit rijst en tegelijk compleet onoverzichtelijk wordt. Een serieus risico als iedere schoonmaker zijn eigen inbreng heeft of krijgt bij dit onderwerp. En uiteindelijk is het op die manier ook meestal veel minder goed voor het milieu!

Schoonmaakartikelen scholen via het schoonmaakbedrijf

Uiteraard speelt dit niet als de school door een schoonmaakbedrijf of een vaste ploeg schoonmaakmedewerkers schoon gehouden wordt. Deze mensen weten meestal heel goed hoe ze met de juiste schoonmaakartikelen scholen correct dienen te werken en hoe deze toe te passen en ze zijn ook meestal bijzonder betrokken bij hun werk. Speciale problemen, zoals enorme zandinloop en vieze kindertoiletten, vragen vaak om specifieke school schoonmaakartikelen, maar ook hier kan preventief denken vaak al veel voorkomen. Voor meer informatie, neemt u contact met ons op.

Contact