Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Schoonmaakgroothandel

BioFriends staat voor Slimme Clean concepten. Niet alleen maar zoals veel andere groothandel schoonmaakartikelen het er zo maar even naast doet. Wij gaan verder, veel verder. We zijn in staat gebleken in de afgelopen decennia om de primaire bedrijfsprocessen van binnenuit te analyseren en te verbeteren. Dat doen we vaak door compleet anders na te denken, bij voorkeur samen met opdrachtgevers en vervolgens de dingen naar onze gewijzigde inzichten compleet anders te doen. Of om niets te doen. We zijn dus heel anders dan de reguliere schoonmaakgroothandel die alleen bestellingen verwerkt en zorgt dat ze bij u in de werkkast terecht komen. Wij zorgen er ook voor dat de materialen door de juiste mensen, op de juiste plaatsen, op de juiste wijze ingezet kunnen worden. Zo plukt iedere betrokkene de vruchten van onze gezamenlijke verbeteringen.

Kennis over relevante randzaken

We doen dingen dus ook heel anders dan bijvoorbeeld de totaalleverancier die geen kennis heeft van ergonomie of looptijden. Wij willen graag innoveren, maar niet ten koste van alles. Uiteindelijk moeten mensen het werk doen, of zelfs robots daar waar het kan. Schoonmaken blijft werk dat persoonlijke aandacht vraagt. Zowel van de leverancier, de producent, logistieke partners als van de medewerkers op locatie. Omdat schoonmaken nog echt teamwerk is. We zijn dus niet alleen een schoonmaakgroothandel, maar ook ontwikkelaars van smart cleaning concepten.

Innovatie is onze kracht

Dat doen we al jaren, waardoor we daar inmiddels heel erg goed in zijn geworden. Want wie niet innoveert, zal uiteindelijk vast komen te zitten. Alles wat leeft, beweegt. Wat niet beweegt, gaat of is ten dode opgeschreven. Wij doen het natuurlijk vooral op bovenstaande manier omdat het goed is voor ons werkplezier. Omdat innoveren staat voor wie we zijn. Een groothandel schoonmaak in slimme clean concepten. Daarmee helpen we onze klanten altijd het beste. En daarmee onszelf.

Contact