Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Schoonmaakmaterialen groothandel

Met slimme schoonmaakmaterialen staat BioFriends inmiddels ruim 25 jaar haar klanten ter zijde. We willen niet alleen een schoonmaakmaterialen groothandel zijn; we hebben ons ook in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een alternatieve leverancier van slimme schoonmaakoplossingen die verder gaan dan uw magazijn alleen. En dat niet alleen in de zin zoals veel groothandels zich bewegen in de schoonmaak: slechts handelend op basis van enorme volumes en alleen op basis van de laagste prijzen.

Als groothandel schoonmaakartikelen slimmer werken; voor u

Wij zijn altijd op zoek geweest en blijven ook zoekende naar innovaties in de schoonmaakwereld. Zodat u een leverancier heeft in slimme schoonmaakmaterialen, maar ook een betrouwbare materialenproducent; eentje die a priori altijd eerst aan uw belangen denkt. Daarmee hebben wij ons onderscheiden de afgelopen decennia. En omdat de gemiddelde groothandel schoonmaakmaterialen vaak alleen maar denkt in alleen maar de groothandel, zijn er voor onszelf meer dan voldoende mogelijkheden om ons te onderscheiden op dit vlak. En dat betekent dat wij ook gewoon uw schoonmaakmaterialen groothandel kunnen en zullen zijn.

Bedrijfsmissie BioFriends

Maar dat betekent ook dat wij niet zomaar zonder meer van alles verkopen. Wat wij u adviseren dient altijd uw rendement te verbeteren en onze wereld te sparen. Duurzaam en innovatief kunnen prima hand in hand gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat dit goed is voor uw business en daarmee ook voor die van ons. Wij willen graag voor onszelf en voor u als klant een toegevoegde waarde leveren, voor uw (schoonmaak)medewerkers, voor uw bezoekers en voor het milieu. En ook voor ons eigen werkplezier. Omdat innoveren staat voor wie we zijn. Een betrokken groothandel die grossiert in slimme innovaties. Zodat u er van verzekerd bent, altijd van de laatste stand van de techniek en inzichten op de hoogte te zijn. Wilt u meer weten hoe we dit voor u vorm kunnen geven, neemt u gerust contact met ons op.

Contact