Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Schoonmaakmiddelen groothandel

Schoonmaakmiddelen groothandel

Al vanaf de start van ons bedrijf hebben we besloten om zelf schoonmaakmiddelen te produceren. Simpelweg omdat de schoonmaakmiddelen groothandel niet kon leveren wat wij nu wel doen: biologische super- hoogconcentraten leveren die zeer snel afgebroken worden als ze terecht komen in het oppervlaktewater. En daarmee spaart u de planeet en ook op uw dagelijkse operationele onkosten. Wij trainen de medewerkers in correct gebruik en controleren op uw verzoek periodiek de verbruikskosten. Zo blijft u altijd op de hoogte of onze beloofde besparingen ook werkelijkheid blijken te zijn. En blijft u overtuigd van uw juiste keuze voor ons clean concept.

Onderscheidende groothandel in schoonmaakmiddelen

Daar waar de traditionele groothandel in schoonmaakmiddelen juist denkt in grote hoeveelheden, verpakt in cubitainers of op europallets vol flacons en cans, denken wij vooral in minimale verpakkingen waarin zich schoonmaakmiddelen bevinden met extreme hoog concentraten. Zodoende besparen onze klanten 80 tot 90% op logistiek, op opslagruimte, op voorraadbeheer en op kostprijs. Wij zijn graag een groothandel in schoonmaakmiddelen voor u, maar willen u ook zo min mogelijk op kosten jagen. Hoe wij dit bewerkstelligen is eenvoudig op te vragen via onze klantenservice, info@biofriends.nl.

Onze belofte aan u als zelf producerende schoonmaakmiddelen groothandel:

Wij leveren schoonmaakmiddelen die in de kant en klare gebruiksklare kostprijs per liter, absoluut de laagste van Nederland zijn. In onze rekentabel, die u online in kunt zien, nadat u ingelogd bent op www.biofriends.nl ziet u direct welke besparingen er voor u mogelijk zijn. Wat we zeker weten, is dat als wij de mogelijkheid krijgen om dit verhaal toe te lichten u heel anders gaat nadenken over uw huidige schoonmaakmiddelen groothandel…..

Contact