Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Schoonmaakrobot

Schoonmaken is een arbeidsintensieve bezigheid. Tot voor enkele jaren geloofde niemand in een schoonmaakrobot. Maar nu, in 2017, bestaan er inmiddels diverse soorten schoonmaakrobot varianten. Daar waar sommige schoonmaak robots simpelweg de vloer stofzuigen en de schoonmaakresultaten minimaal zijn, is er voor ons geen toegevoegde waarde. Wij willen, bij een toepassing van een schoonmaakrobot, gewoon de maximale kwaliteit en efficiƫntie behalen.

Meerwaarde voor schoonmaakmedewerkers

We willen ten eerste voorkomen dat een robot werk doet dat daarna weer hersteld dient te worden door een aanwezige medewerker. De toegevoegde waarde van een schoonmaak robot is wat ons betreft dat saai en eentonig werk niet meer gedaan hoeft te worden door een medewerker. Door deze medewerker aantrekkelijker arbeid te laten verrichten zal zijn waardering voor zijn werk stijgen. Daarnaast kan hij de schoonmaak robot ook nog monitoren en opstarten en aansturen waar nodig. Een medewerker krijgt zodoende een uitdagender functie dan alleen maar saai, fysiek zwaar en repeterend werk uit te voeren.

Overigens is het woord schoonmaakrobot inmiddels redelijk ingeburgerd, maar eigenlijk is de juiste omschrijving momenteel nog schrobmachine robot. De schoonmaak robot die wij hebben, maakt momenteel alleen nog maar vloeren schoon en droog. Een slimme poetsrobot zou, als de werking optimaal was, meer doen dan alleen vloeren reinigen.

Evolutie of revolutie!?

De ontwikkeling gaat momenteel dusdanig snel dat we over niet al te lange tijd zeker ook andere functionaliteiten aan de schoonmaakrobot toe kunnen voegen. Er bestaat al een robot die prullenbakken leegt… Een slimme schoonmaak robot kan dus in de toekomst ook prima gebruikt worden om bezoekers welkom te heten of winkelend publiek te informeren over aanbiedingen. Zo wordt deze robot ook nog eens een marketing tool van de eerste orde! Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende demo. www.cleanfix.nl

Contact