Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

Schoonmaaksystemen van BioFriends

BioFriends ontwikkelt al ruim 25 jaar slimme schoonmaaksystemen. Daarmee bedoelen we dus complete schoonmaakconcepten. Goed schoonmaken is namelijk meer dan alleen ergens een doek of mop overheen halen. Het vraagt tijd, materialen, middelen en de juiste manier van werken; en dat allemaal correct op elkaar afgestemd. Zo ontstaat een schoonmaaksysteem dat op maat ontworpen is voor iedere eindgebruiker. Uiteindelijk zoeken we voor elke klant de beste schoonmaakmaterialen- en methodieken bij elkaar.

Innoveren en accepteren

Doordat wij innovaties snel introduceren en zorgen voor acceptatie, we verder kijken dan ons eigen basispakket en dit vertalen naar praktisch gebruik in de dagelijkse praktijk, weten we een voorsprong te nemen op de concurrentie. Wij kijken niet wat goed verkoopt, maar wij kijken wat het beste voor u is. Dat kan voor de ene klant betekenen: schoonmaken met ultra- microvezel; voor de andere klant met gebruikmaking van chemie, of een schoonmaaksysteem gebaseerd op vooral machinaal reinigingswerk. Zo ontwikkelden we al voor diverse klantengroepen complete maatwerk schoonmaaksystemen, z.a. voor HEMA, XENOS, JUMBO, ISS, EKOPLAZA, BOUWMAAT en vele andere -individuele- klanten in bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs en het vastgoed.

Slimme oplossingen geven draagvlak

Dat onze manier van introduceren en implementeren gepaard gaat met slimme oplossingen spreekt voor ons vanzelf, maar is voor nieuwe klanten wel eens een uitdaging. Dat is dan ook de reden dat we bij elke introductie de medewerkers trainen in de juiste toepassingen. Alleen dan, wanneer iedereen begrijpt wat zijn of haar voordelen zijn, zal een schoonmaaksysteem pas optimaal functioneren.  Ons doel is om uw schoonmaak te verbeteren.

Meer weten? Bel (0341) 25 31 16 of vul uw gegevens hieronder in.