Vraag hier uw gratis
C3C demo
op locatie aan

LUCHTREINIGER ZONDER COMPLEXE INSTALLATIE

Een frisse, schone lucht in leef- en werkomgeving is belangrijk voor uw gezondheid. Wist u dat de luchtkwaliteit binnen tot wel 10 tot 30 keer slechter kan zijn dan de luchtkwaliteit buiten?

De belangrijkste oorzaken van luchtvervuiling zijn fijnstofdeeltjes (PM2,5), gassen (VOC’s) en biologische verontreinigde stoffen. Bijvoorbeeld schimmels, pollen, (fijn)stof, bacteriën en virussen.
Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk en daarom heeft OMS-i het schone lucht programma ontwikkeld.

Het programma bestaat uit het meten van de luchtkwaliteit met de ECOntroller en het z

uiveren van de luchtkwaliteit met de Sanity Air.

AEROSOLEN STERILISEREN MET UV-C LICHT

UV-C licht is een zeer effectief middel voor het doden van virussen en bacteriën. De medische wereld en  drinkwaterzuiveringen gebruiken deze technologie al lange tijd. In onze OMS-i Sanity Air zit een UV-C lamp ingebouwd. Het UV-C licht doodt de virussen die zich door de lucht bewegen. De lampen die wij gebruiken In de OMS-i Sanity Air worden gemaakt door Signify. Voorheen heette dit bedrijf Phillips Lightning.

Naast de UV-C lamp zitten er ook er ook koolstoffilters in de OMS-i Sanity Air waarmee fijnstof en pollen uit de lucht kunnen worden gehaald. De OMS-i Sanity Air is gemaakt om de luchtkwaliteit te verbeteren. Tegelijk zorgen we voor virusvrije, dus veilige lucht.

METEN IS WETEN

Om de luchtkwaliteit te meten hebben wij de OMS-i ECOntroller. De ECOntroller bevat meerdere sensoren en meet temperatuur, luchvochtigheid, CO2, pollen en fijnstof (PM 2.5 en 10). Specifiek voor het beheren en monitoren van de sensoren is door OMS-i een dashboard ontwikkeld. De resultaten van de metingen worden 24/7 (draadloos) verstuurd naar het dashboard, waar de informatie in makkelijk leesbare grafieken wordt gepresenteerd. Een alarmering geeft aan wanneer bepaalde norm waarden worden overschreden. Het dashboard is op een smartphone, tablet of centrale computer te installeren, afhankelijk van de eisen en wensen van de klant.


CORONA INDICATOR

Het is bekend dat de kans op virussen in de lucht groot is bij bepaalde combinatie waarden temperatuur, vochtigheid en CO2. Er zijn geen instrumenten die met zekerheid kunnen meten of er Covid-19 in de lucht zit, maar de ECOntroller kan wel een indicatie geven over de waarden in de ruimte. Het dashboard geeft duidelijk aan of de ruimte wel of geen veilige waarden heeft. Ventileren kan helpen om de ruimte terug te brengen naar veilige waarden, maar beter is het om ruimtes te voorzien van de Sanity Air. Hiermee wordt de lucht continu gecirculeerd en gesteriliseerd.

Meer weten? Bel (0341) 25 31 16 of vul uw gegevens hieronder in.